Pages

Wednesday, 25 December 2013

Top 10 most stupid questions people usually ask in obvious situation


1. At the movies:When you meet acquaintances/ friends.. .


Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here...


2. In the bus:A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...


Stupid Question:- Sorry, did that hurt?

Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again.


3. At a funeral:One of the teary-eyed people ask...


Stupid Question:- Why, why him, of all people.

Answer:- Why? Would it rather have been you?


4. At a restaurant: When you ask the waiter


Stupid Question:-Is the "Butter Paneer Masala" good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.


5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years


Stupid Question:-Munna, Chickoo, you've become so big.

Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.


6. When a friend announces her wedding, and you ask...


Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's just the money.


7. When you get woken up at midnight by a phone call...


Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?

Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes inAfrica marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.


8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...


Stupid Question:- Hey have you had a haircut?

Answer:- No, its autumn and I'm shedding.... ..


9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...


Stupid Question:- Tell me if it hurts?

Answer:- No it wont. It will just bleed.


10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your officeasks.. .


Stupid Question:- Oh, so you smoke.

Answer:- Gosh, it's a miracle ...........it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

No comments:

Post a Comment